Jobba hos oss

Gillar du matematik och numeriska metoder, då har du hittat rätt företag! Kanske du dras till inbyggda system och prylar som pratar med andra prylar? Klockrent! Full-stack? Självklart, här löser vi allt från front-end, webb eller app, till backend och drift.

På Malvacom jobbar vi så klart med de senaste teknologierna och har spännande projekt inom olika områden som exempelvis Marinteknik, Proptech och Nöje och Fritid.

Vår styrka är att vi kan ta på oss helhetsåtaganden, utveckling och design av programvara; från förstudie till färdig programvara, från det som syns för användaren till integration mot olika typer av back-end. Vi hjälper även kunder med molnbaserad drift, kontinuerlig integration (devops) och test.

I våra projekt använder vi flera moderna ramverk och verktyg bl.a React, Django, Jira och Git. I projekten jobbar vi agilt tillsammans med kunden.

Våra kunder varierar från start-up's till stora koncerner och finns runt om i Norden.

Var finns vi

Du hittar oss på Campus Gräsvik i Karlskrona.Spontanansökan Utvecklare

Vi letar hela tiden efter duktiga förmågor som kan växa hos oss. Har du ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling och vill jobba i ett mindre företag där du får världens härligaste jobbarkompisar? Tveka då inte att skicka in en spontanansökan där du beskriver varför just du skulle passa hos oss!

Har du frågor; hör av dig till Kristina Fridensköld på tel. 073-558 90 01 eller skicka ett mail till kristina.fridenskold@malvacom.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss angående denna tjänst eller om du bara vill skicka in ditt CV!


I normala fall återkommer vi till dig inom 24 timmar